DOWNLOADS.SE
Ladda ner lagligt!
Huvudmeny:
Ladda ner film>
Ladda ner ljudböcker>
Ladda ner mobilkul>
Ladda ner musik>
Ladda ner spel>
Ladda ner program>

Välkommen till Downloads.se
Här kan du ladda ner lagligt. Allt som finns på Downloads.se är lagliga nerladdningar. Du behöver inte vara orolig att du bryter någon lag så länge du följer våra anvisningar och länkar.

Antingen gör du din sökning i sökrutan här till höger eller väljer kategori till vänster. Svårare än så behöver det inte vara.

Lagliga nerladdningar gratis?
När man laddar ner på internet ska man göra det lagligt. Det betyder att man antingen laddar ner downloads som är gratis. Det kan vara musik som upphovsmännen sprider gratis, det kan vara program som tillverkarna inte tar betalar för eller det kan vara testprogram vilket betyder att du kan ladda ner och testa programmet under en viss tid och därefter betala. Detta kallas oftast freeware eller shareware.

Laglig nerladdning - bäst kvalité!
För att få de absolut bästa nerladdningarna lagligt ska man betala för sig. Man får då garanti, serive men också den bästa kvalitén på exempelvis film eller musik. Laglig nerladdning går oftast ut på att du betalar för varje film, program eller musikskiva som du ladda ner. Det finns också de som tar betalar per månad och du får då ladda ner obegränsat med material.

Vad är upphovsrätt?
Upphovsrätt kräver ingen ansökan utan så fort man skapat något har man upphovsrätt på det man skapat. Upphovsrätten finns för att man sedan ska kunna livnära sig på detta och kunna få betalt för exempelvis sin musik. Utan upphovsrätten skulle all musi, film, program, spel med mera egentligen kunna spridas fritt utan att skaparna skulle få en enda slant för allt slit de lagt ner. Läs mer om upphovrätt på Antipiratbyrån.

Varför ska jag följa upphovrätten och ladda ner lagligt?
Det är väldigt enkelt att svara på den frågan. Räcker med två meningar för att de flesta ska förstå:
Straffet för upphovsrättsbrott är max 2 års fängelse och minimum böter. En rättighetshavare har dessutom rätt att begära skadestånd för intrång i upphovsrätt.


Vad är Ipred-lagen?
Ipred-lagen, även kallad piratjägarlagen, fildelningslagen och IPRED är en informell benämning för ett flertal nya lagar och förändringar på redan befintliga lagar som Sveriges riksdag röstade igenom den 25 februari 2009 och som trädde i kraft den 1 april 2009. Ipred-lagen baseras på ett EU-direktiv från 2004 med namnet IPRED som är en förkortning för Intellectual Property Rights Enforcement Directive. Det formella namnet för Ipred-lagen är Civilrättsliga sanktioner på immaterialrättens område.

Lagen tillåter branschorganisationer att samla in information om IP-adresser som anses vara misstänkta för fildelningsbrott genom att begära att internetoperatörerna lämnar ut uppgifter om vilket internetabonnemang som IP-adressen tillhör genom ett domstolsbeslut. Efter att domstolsbeslutet gått igenom avslöjas identiteten för IP-adressen och ett varningsbrev kan då skickas av branschorganisationen. Om varningsbrevet ignoreras av personen som anklagas för att ha genomfört illegal fildelning kan branschorganisationen ta frågan till en civil domstol där personen i fråga kan komma att bli stämd. Personen kan även bli polisanmäld om brottsligheten är omfattande. Branschorganisationen kan även välja att offentligt meddela domen, till exempel att de publicerar en tidningsannons som den dömde då kan tvingas att betala. Ipred-lagen är inte menad att användas mot personer som laddar ner enstaka verk, utan är menad att främst användas till att döma personer som har laddat upp material eller laddat ner ett flertal filer.

Vad söker du?
Nedan hittar du våra kategorier här på Downloads.se. Klicka på den kategori som motsvarar vad du söker:

FILM! - Hyr, ladda ner eller köp:
Ladda ner film>

LJUDBÖCKER! - Njut av en bra ljudbok:
Ladda ner ljudböcker>

MOBIL! - Allt du behöver:
Ladda ner mobilkul>

MUSIK! - Det senaste före alla andra:
Ladda ner musik>

SPEL! - Nya spel direkt hem:
Ladda ner spel>

PROGRAM! - Både nytta och nöje:
Ladda ner program>

Sök nerladdningar här:

Downloads.se är en guide till den bästa nedladdningen. Oavsett om du vill ladda ner filmer, ladda ner musik, ladda ner spel, ladda ner program, ladda ner mobilkul eller ladda ner ljudböcker så hittar du det här. Allt vi länkar till är laglig nerladdning och du behöver aldrig vara orolig för att riskera något straff för fildelning. Med andra ord är Downloads.se perfekt för dig som gillar att ladda ner lagligt. Sitemap

Britney Spears - Videoglasögon - GoodGuysPoker - Badkläder - Telesex - Sexiga loggor