DOWNLOADS.SE
Virusprogram - ett måste!
Välkommen till Downloads.se
Innan du börjar surfa eller ladda ner ska du ha ett virusprogram. Det spelar ingen roll hur säker du känner dig eller om du bara besöker seriösa sidor. Virus sprider sig snabbt och för att skydda dig MÅSTE du ha ett bra virusprogram.

Vi på Downloads.se rekommenderar testar hela tiden olika program och ser hur säkra de är. Just nu anser vi att de bästa programmet är F-Secure. F-Secure fick bäst i test av tidningen PC för alla. F-Secure passar såväl dig som privatperson som företagare men det bästa är att det är billigt och enkelt att komma igång.

Ladda ner F-secure direkt på deras hemsida. Klicka här>

Detta gör F-Secure?
 • Snabbare där det behövs
  NYHET! Snabb och enkel installation, snabbare starttid samt snabbare genomsökning och rensning av filer.
 • Skyddar datorn mot virus, maskar och okända attacker
  Med dagliga automatiska uppdateringar från våra datasäkerhetslab, tillsammans med vår nya teknik F-Secure DeepGuard TM 2.0 som skyddar dig mot dag-nollattacker och andra framtida hot, kan du känna dig säker när du använder din dator, nu och i framtiden.
 • Detekterar och tar bort spionprogram från din dator
  F-Secure Internet Security detekterar och tar i det tysta bort hemligt installerade program från din dator. Genom det säkerställer vi att din dator fungerar bra och är ren från spionprogram.
 • Skyddar din dator mot hackare
  Vi ser till att du kan hålla din privata information för dig själv genom att brandväggen stänger ute hackare från att bryta sig in i din dator.
 • Hjälper dig att undvika skräppost och försök till nätfiske
  F-Secure Internet Security filtrerar bort oönskad skräppost och försök till nätfiske som är utvecklat för att stjäla din privata information.
 • Skyddar dina barn mot icke önskvärt internetinnehåll
  F-Secure Internet Security kan säkerställa att dina barn och tonåringar inte surfar in på tveksamma sajter eller surfar på nätet överhuvudtaget när du inte är med.

Om F-Secure:
F-Secure skyddar hemanvändare och företag mot datavirus och andra hot på internet och mobila nätverk. F-Secures prisbelönta säkerhetslösningar finns tillgängliga som tjänst via över 150 internetoperatörer och mobiloperatörer, samt som licenser via tusentals återförsäljare världen över. F-Secure grundades 1988 och är sedan 1999 listad på OMX Nordiska Börs Helsingfors. Huvudkontoret ligger i Helsingfors i Finland.

Ladda ner nu genom att klicka på denna länk eller på bannern nedan!Sök nerladdningar här:

Downloads.se är en guide till den bästa nedladdningen. Oavsett om du vill ladda ner filmer, ladda ner musik, ladda ner spel, ladda ner program, ladda ner mobilkul eller ladda ner ljudböcker så hittar du det här. Allt vi länkar till är laglig nerladdning och du behöver aldrig vara orolig för att riskera något straff för fildelning. Med andra ord är Downloads.se perfekt för dig som gillar att ladda ner lagligt. Sitemap

Britney Spears - Videoglasögon - GoodGuysPoker - Badkläder - Telesex - Sexiga loggor